Lipunmyynti

EM-kilpailuiden lipunmyynti on sulkeutunut. Kiitos kaikille lipun hankkineille.

Osta liput helposti etukäteen – myymme jokaiselle kilpailupäivälle päivälippuja, joka sisältää sisäänpääsyn sekä aamupäivän että illan kilpailusessioon – aikataulut per päivä löydät täältä.

Huomaa, että 12.7. kävelyt ovat ilmainen tapahtuma, voit silloin kävelyttapahtuman yhteydessä ostaa paikanpäällä lippuja tuleviin kilpailupäiviin.

Lasten lippu on 4-17v ikäisille, alle 4 vuotiaat pääsevät ilmaiseksi istumaan vanhempien sylissä.

Voit ostaa jokaisen kilpailupäivänä lippuja myös stadionilta, maksuvälineenä käy luotto- tai pankkikortti sekä käteinen.

Katso alla olevaa lajikarttaa, siinä on esitetty missä päin kenttää on eri lajipaikat.

Pääkatsomo A1 – A5:                                        15,50€ lapset ja 30,50€ aikuiset / päivä

Aluekatsomot (etukaarre ja takasuora):       10,50€ lapset ja 20,50€ aikuiset / päivä

-> aluekatsomossa on oma esteetön katsomolohko, johon on pääsy pyörätuoleilla. Aluekatsomoon avustaja pääsee ilmaiseksi.

LIPUT OVAT PÄIVÄLIPPUJA – aamusessiosta poistuessasi muista vaihtaa lippusi rannekkeeseen ulosmenoportilla, VAIN sen avulla pääset iltasessioon. Muista että kerran sisäänluettu lippu ei enää kelpaa uudestaan sisään.

Päiväkohtaisen ohjelman löydät täältä

Saapumis- ja pysäköintiohjeet löydät tämän sivun alareunasta.

Pääkatsomo – kartta

Pysäköinti

Katso yllämainitun Nokia Appin kautta onko Vanha Maantien pysäköintialueella tilaa – HUOM: älä käytä Veräjäpellonkadun P-alueita, ne ovat varattu muuhuh toimintaan.

Jos Vanhan Maantien P-alueella ei ole tilaa, löydät lisää paikkoja Portinvartijantien-Vanhan Maantien kulmassa olevalta alueelta.

Saapuminen Leppävaaran Stadionille

Helpoiten saavut stadionille julkisella liikenteellä:

  • Linja-autot – lähin pysäkki on Gransinmäki/Gransbacken.
  • Junat – Leppävaaran asemalta on n 12-15min kävelymatka stadionille. Kävelen pääset helposti Leppävaaran raittia pitkin suoraan stadionille.
  • Alepa-pyörien asema sijaitsee meidän tapahtumatorilla aivan stadionin vieressä. Uimahallin luona on lähimmät pyörätelineet omilla pyörillä saapuville