TERVETULOA ESPOOSEEN!

Espoo – luonnon, elämysten ja innovaatioiden kaupunki

Espoo on Suomen toiseksi suurin kaupunki ja kuin Suomi pienoiskoossa.

Espoossa olet luontoelämyksien äärellä ja kuitenkin aivan Helsingin sykkeen vieressä. Espoossa on 58 kilometriä merenrantaa, 95 järveä, 165 saarta, 600 kilometriä pyöräilyreittejä, 200 kilometriä latuja ja luonnonkaunis Espoon Rantaraitti. Etelässä nautit saariston ja rannikon lumosta. Kun jatkat pohjoiseen, Espoo hurmaa järvillään, maalaismaisemillaan ja kartanoillaan. Pohjois-Espoossa koet erämaatunnelmaa jylhässä Nuuksion kansallispuistossa. Luonnosta voi Espoossa nauttia elämyksellisten aktiviteettien parissa: esimerkiksi tyrskyveneen kyydissä, fatbikella metsäpolkuja koluten, retkiluistellen tai lumikenkäillen.

Otaniemen ja Keilaniemen alue on busineksen, innovaatioiden, tutkimuksen ja tieteen keskus, jossa Startup-maailma, investorit ja kansainväliset yritykset kohtaavat elävällä Aalto-yliopiston kampuksella ja sen tuntumassa. Espoossa sijaitsee suuri osa Suomen pörssiyrityksistä.

Etsitkö majoitusta?

Viivytpä sitten yhden yön tai koko kilpailuviikonlopun ajan, Espoon alueelta löytyy majapaikka jokaiseen tarpeeseen. Tutustu majoitukseen osoitteessa: https://www.visitespoo.fi/fi/kohteet-ja-palvelut/majoitu/hotellit/

HEYMO 1 BY SOKOS HOTELS

Heymo 1 on helppo ja nopea hotelliuutuus, jossa kaikki olennainen on huomioitu ja kaikki on tehty mahdollisimman helpoksi vieraillemme.

Hotelli sijaitsee Keilaniemessä, aivan metroaseman, raidejokeri-pysäkin sekä upeiden ulkoilureittien vieressä. Hotellimme henkilökunta, tuttavallisemmin Fixerit, ovat hotellissa paikalla 24/7 ja kertovat sinulle kaupungin parhaat vinkit.

Nappaa älykaapistamme aamiainen sekä kisapäivän eväät kätevästi mukaan ennen 14 minuutin bussi- tai raitiovaunumatkaa Leppävaaraan. Lisäksi, Helsingin keskustan nähtävyydet, ostosmahdollisuudet ja tapahtumat ovat vain 10 minuutin metromatkan päässä.

Tutustu hotelliin ja varaa kisamajoitus koodilla EM2023. 

Heymo 1 by Sokos Hotels

ORIGINAL SOKOS HOTEL ALBERT

Pieni punavuorelainen korttelihotelli, Original Sokos Hotel Albert, sijaitsee yhdessä Helsingin trendikkäimmistä alueista. Hotelli on loistava lähtöpiste lomaan Helsingissä: parhaat piknikpaikat, trendikkäät ostosmahdollisuudet ja kaupunkikulttuuri ovat vain lyhyen matkan päässä.

Kulkeminen U23 Yleisurheilun EM-kisoihin Leppävaaran Stadionille on myös helppoa vain 45 minuutissa. Nappaa raitiovaunu hotellin läheltä Helsingin rautatieasemalle, josta A, E, U ja X junat pysähtyvät Leppävaaran juna-asemalla, vain lyhyen kävelymatkan päässä stadionilta.

Tutustu hotelliin ja varaa kisamajoitus koodilla EM2023.

Original Sokos Hotel Albert

ORIGINAL SOKOS HOTEL TRIPLA

Original Sokos Hotel Tripla on enemmän kuin pelkkä hotelli. Se on paikka Pasilan sydämessä, joka yhdistää mutkattomasti kaupunkiyhteisön ja matkailijat, elämykset ja kävijät, levon ja sykkeen.

Meille on helppo tulla julkisilla liikennevälineillä kaikkialta Suomesta. Hotelli sijaitsee Pasilan juna-aseman sekä Pohjoismaiden suurimman ostoskeskuksen, Mall of Triplan yhteydessä tarjoten ostosmahdollisuuksia, ravintoloita sekä viihdettä. Lisäksi, Helsingin keskustan palvelut ja tapahtumat ovat vain 5 minuutin junamatkan päässä.

Ihastele huoneen suurista ikkunoista ohikulkevaa junaliikennettä ennen 8 minuutin junamatkaa Leppävaaraan, vain lyhyen kävelymatkan päähän U23 Yleisurheilun EM-kisojen stadionille.

Tutustu hotelliin ja varaa kisamajoitus koodilla EM2023.

Original Sokos Hotel Tripla

Autonvuokraus

-15% ALENNUS VUOKRA-AUTOSTA U23-KISAVIERAILLE

Europcarin laajasta autovalikoimasta löydät sopivan vaihtoehdon matkallesi U23 Yleisurheilun EM-kisoihin Espooseen. Europcarilla myös yhdensuuntaiset vuokraukset onnistuvat vaivatta.

Auton voit varata alennetuin hinnoin klikkamalla alla olevaan linkkiä ja täyttämällä kohtaan ”Minulla on sopimushinta” alennuskoodin 56029503. Autoa noutaessasi näytäthän Europcarin virkailijalle U23-kisalippusi.

https://www.europcar.fi/fi-fi

Kivaa tekemistä

Espoossa on laaja kulttuuritarjonta huppuartistien konserteista mielenkiintoisiin näyttelyihin. Näyttelykeskus WeeGee on museoiden, näyttelyiden ja tapahtumien keskus. Tapiolassa sijaitseva näyttelykeskus tarjoaa elämyksiä kaikenikäisille kävijöille. Museoissa on näyttelyiden lisäksi tarjolla opastuksia, työpajoja ja erilaisia teematapahtumia. WeeGeessä toimivat EMMA – Espoon Modernin Taiteen Museo sekä KAMU Espoon kaupunginmuseo. WeeGeen pihapiirissä sijaitsevat lisäksi täysin uusitut Suomen Kello- ja korumuseo Kruunu sekä Museo Leikki.

Espoon upeaan saaristoon pääsee kesäkaudella reittiveneen kyydissä. Tutustua kannattaa esimerkiksi hurmaavaan Pentalan saareen ja sen historiaan Saaristomuseo Pentalassa.

Hurjapäät viihtyvät mm. Vesiurheilukeskus Laguunissa Keilaniemessä tai Seikkailupuisto Huipussa Leppävaaran urheilupuistossa. Myös Leppävaaran maauimala sijaitsee urheilupuiston alueella.

Ostokset ja ravintolat

Kauppakeskus Ainoa Tapiolassa, lyhyen kävelymatkan päässä Original Sokos Hotel Tapiola Gardenista.

Kauppakeskus Sello Leppävaarassa hyvien yhteyksien päässä – junalla Helsinkiin tai kävellen Leppävaaran stadionita.

Kauppakeskus Iso Omena Matinkylässä on kuin pieni kaupunki, erinomaiset kulkuyhteydet ovat tehneet siitä yhden suosituimmista ostos- ja vapaa-ajanviettopaikoista Espoossa.

Ravintola Plats on tyylikäs näköalapaikka kuvankauniiseen Espoon saaristoon  ja makumatka  pohjoismaiseen keittiöön. Pohjoismainen taide, design ja gastronomia kohtaavat Hanasaaren kauniissa saaristomiljöössä.

Lucy in the Sky – huikeilla näköaloilla varustettu ravintola ja terassi tarjoilee scandinasian- tyylistä ruokaa Keilaniemessä.

Villa Lilla tarjoilee herkullista ruokaa, loistavia viinejä ja lämmintä palvelua Leppävaaran ytimessä upeassa villassa.

Ravintola GOAT tarjoilee herkullista ja leppoista ruokaa Kauppakeskus AINOAssa Tapiolassa kolmen suosikkiravintolan voimin.

Nokkalan Majakka on viehättävä kahvila-ravintola upeissa merimaisemissa Nokkalan venesatamassa, Matinkylässä. Viihtyisä kattoterassi aivan meren äärellä on auki kesäisin.

Katso lisää ravintoloita: https://www.visitespoo.fi/fi/kohteet-ja-palvelut/syo-ja-juhli/ravintolat/

Lisätiedot

www.visitespoo.fi

https://www.facebook.com/VisitEspoo/

https://www.instagram.com/visitespoo/

https://twitter.com/visitespoo

https://www.linkedin.com/company/visit-espoo/