Vielä ehdit mukaan – Tule vapaaehtoiseksi yleisurheilun alle 23-vuotiaiden EM-kilpailuihin

leisurheilun alle 23-vuotiaiden EM-kilpailut käydään Espoon Leppävaarassa 13.-16. heinäkuuta ja maantiekävelyt jo 12. heinäkuuta. Kilpailuorganisaatio etsii lisää vapaaehtoisia erilaisiin kilpailu- ja tapahtumatoteutuksen tehtäviin. Tehtäviä on tarjolla kilpailupäivinä, mutta myös ennakkovalmisteluihin tarvitaan vapaaehtoisia.

Tehtävät on jaettu osa-alueittain kilpailun järjestelyjen, rakentamisen, tapahtuman tukipalvelujen, asiakas- ja VIP-palvelujen, viestinnän ja mediapalvelujen sekä turvallisuus- ja kuljetuspalveluiden tehtäviin.

Vapaaehtoiseksi voi ilmoittautua koko tapahtuman ajalle tai lyhyemmäksi aikaa. Tehtäviä löytyy niin yleisurheilun moniosaajille kuin muillekin innokkaille tekijöille. Stadionin sisäkentällä toimivilla lajituomareilla tulee olla vähintään 2-tason tuomarikortti suoritettuna (tai tehtävään soveltuva käytännön kokemus). Muihin tehtäviin ei ole koulutusvaatimusta, vaan tehtäviin tullaan antamaan yleiskoulutukset ennen tapahtumaa.

Tehtäviä myös nuorille ja lapsille

Myös nuorille ja lapsille löytyy sopivia tehtäviä. Tässä muutamia esimerkkejä heille soveltuvista tehtävistä:

    • lähettitehtävät
    • korinkantoryhmät ja niiden tiiminvetäjät (korinkantajien alaikäraja 10-v.)
    • yleisöopastus
    • palkintojen jaon avustavat tehtävät

Tarkemmat tehtäväkuvaukset ja linkit ilmoittautumiseen löytyvät osoitteesta https://espoo2023.fi/vapaaehtoiseksi/ Jos et vielä oikein tiedä mihin tehtävään hakisit, mutta haluat olla kuitenkin mukana, niin on mahdollista tehdä avoin hakemus, jossa voit kertoa hieman itsestäsi ja aiemmasta kokemuksesta vastaavissa tapahtumissa.

Vapaaehtoinen saa kisa-asun (pieni omavastuuosuus) ja todistuksen suoritetuista tehtävistä. Lisäksi hän saa ruokailun, mikäli työpäivän pituus on enemmän kuin 5 tuntia.

Jos sydämesi sykkii yleisurheilutapahtumille, hae mukaan kisatiimiin!

Mikäli sinulla herää kysymyksiä, olethan rohkeasti yhteydessä volunteers@espoo2023.fi

Ilmoittautuminen Suomisportin kautta 

Ilmoittautuminen vapaaehtoistehtäviin tapahtuu Suomisport palvelun kautta. Suomisportia käytetään luomalla palveluun henkilökohtainen Sporttitili. Saat tilin luotua ensimmäisellä kerralla ilmoittautuessasi Suomisportin kautta mihin tahansa tapahtumaan, seuran ryhmään tai ostaessasi esimerkiksi kilpailulisenssin. Eli jos olet ostanut itsellesi tai lapsellesi esimerkiksi yleisurheilun kilpailulisenssin, sinulla on jo Sporttitili.

Voit myös luoda oman tilin www.suomisport.fi –sivulta kohdassa ”Kirjaudu”. Oman Sporttitilisi kautta voit hallinnoida omia sekä tiliisi liitettyjen huollettavien asioita tietoturvallisesti ja reaaliajassa. Suomisporttia voi käyttää puhelinsovelluksessa tai selainversiossa tietokoneella. Samalta sporttitililtä löytyvät omat tiedot, huollettavien tiedot, lajista ja seurasta riippumatta!

Suosittelemme lataamaan sovelluksen puhelimeen, koska kilpailuorganisaatio tulee viestimään tapahtumaan liittyviä asioita sovelluksen kautta. Lataa sovellus omasta sovelluskaupastasi.