EM-kilpailuiden yhteistyökumppanit

Kisojen logotuotteet urheilu-shop Ala-korvelta – katso tuotteet täältä.

Nokian ständillä ainutlaatuinen katsojakokemus VR-lasien kautta – UPM Metsä jakaa mielenkiintoista metsätietoutta
Huomenna torstaina täysimittaisesti alkavissa alle 23-vuotiaiden yleisurheilun EM-kilpailuissa (European Athletics U23 Championships) hemmotellaan katsojia huippu-urheilun lisäksi monipuolisilla palveluilla tapahtunatorilla sekä stadionin food streetillä.
Tapahtumatorilla voit tutustua mm. UPM Metsän toimintaan sekä kokeilla Seikkailupuisto Huipun elämysgolfia sekä Espoon Suunnan ja Kisakallion Urheiluopiston mielenkiintoista ja palkitsevaa leimausrataa samalla kun etsit Visit Espoon parhaat matkailuvinkit. Tapahtumatorilla liikunnan ja urheilun harrastajia valistaa myös SUEK eli kun kaipaat tietoa urheilun eettisistä asioita kuten dopingvalvonnasta.
Food streetillä Vitamin Well tarjoilee maistiaisia samalla kun Helsinki Cupin ja Pingviini jäätelön kanssa yhteistyössä toteutetuista kioskeista löytyy pikkurahalla jäätelöherkut, kahvit, pullat ja muut katsomoherkut. Kovempaan nälkään on tarjolla mielenkiintoisia spiraalisipsejä sekä Bad Bone Barbequen smokerista savuavan maistuvat burgerit. Janon sammuttaa Espoon oman panimon juomat. Kahvilan kulmalta löytyy myös painavaa tietoa yleisurheilun tilastoista ja tarinoista kiinnostuneille Trackhatch.com-yleisurheilulehden ständillä.
Todella mielenkiintoinen katsojakokemus löytyy Nokian ständiltä. Siellä voit VR-lasien kautta hypätä katsomaan kenttätapahtumia paikoista joihin pääsevät normaalisti vain urheilijat.
Huippu-urheilun ystäville Ala-Korven urheili-shopista löytyy viimeisimmät piikkari- ja lenkkarimallit sekä tekstiilit. Tiedon janoon löytyy myös yleisurheilun parista kattavaa lukemista.
Tervetuloa nauttimaan ainutlaatuisesta kansainvälisestä yleisurheiluspektaakkelista.